Otroška predstava Obuti maček

Zabavno je, zavod za kulturne prireditve vabi na otroško gledališko predstavo Obuti maček, ki bo v soboto, 3. marca 2018 ob 10. uri v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika v Cerkljah. predstava je..
Preberi več

Otroška predstava Cesarjev Slavec

Zabavno je, zavod za kulturne prireditve vabi na otroško gledališko predstavo Cesarjev Slavec, ki bo v soboto, 10. februarja 2018 ob 10. uri v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika v Cerkljah...
Preberi več

Otroška predstava Ko bom velik

Zabavno je, zavod za kulturne prireditve vabi na otroško predstavo Ko bom velik, ki bo v soboto, 18. novembra 2017 ob 10. uri v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika v Cerkljah. Predstava je dolga 40..
Preberi več

Akustičen koncert Siddharte

V soboto, 11. novembra 2017 vabljeni na Akustičen koncert Siddharte. koncert se bo pričel ob 20. uri v Kulturnem hramu Ignacija Bortnika v Cerkljah. Cena vstopnice je 20 EUR. Predprodaja vstopnic je..
Preberi več

Komemoracija ob Dnevu spomina na mrtve

Občinska organizacija združenja borcev za vrednote NOB Cerklje na Gorenjskem vabi v torek, 31. oktobra 2017 ob 11. uri pri osrednjem spomeniku NOB Cerklje na Komemoracijo ob Dnevu spomina na mrtve.
Preberi več

Mednarodno košarkarsko tekmovanje pionirjev U-15 za pokal Cerkelj

Športno društvo Krvavec vabi na mednarodno košarkarsko tekmovanje pionirjev U-15, za pokal Cerkelj, "Cerklje 2017". Pomerile se bodo ekipe Europcar Krvavec Cerklje, Cork Irska, Zadar, Šibenik..
Preberi več

Šola za starše: Čustveni in kognitivni razvoj otroka

Družinski in mladinski center Cerklje vabi na Šolo za starše z naslovom Čustveni in kognitivni razvoj otroka v sredo, 25. oktobra ob 18. uri v prostorih DMC-ja v Cerkljah. Šolo vodita Sara in..
Preberi več

Naj pridelek 2017

Občina Cerklje na Gorenjskem vas vabi na kulturno-zabavno prireditev NAJ PRIDELEK 2017, v petek, 20. oktobra 2017, ob 18. uri v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika Cerklje. Za naj pridelek se bodo..
Preberi več

Planinski izlet na Slavnik

Društvo upokojencev Cerklje vabi na planinski izlet na Slavnik (iz Podgorja), ki bo 17. oktobra 2017. Odhod izpred AMD Cerklje je ob 8. uri zjutraj.
Preberi več

Otroška opera Sneguljčica

Zabavno je, zavod za kulturne prireditve vabi na otroško opero Sneguljčica, ki bo v soboto, 14. oktobra 2017 ob 10. uri v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika v Cerkljah. Predstava je dolga 45 minut..
Preberi več
123... 59

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.