Novice

Magistrski koncert Damjane Praprotnik Citre in več

V soboto, 13. maja 2017 bo v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika v Cerkljah ob 20. uri magistrski koncert Damjane Praprotnik z naslovom Citre in več. Gostje koncerta so OFS Domžale, AFS Ozara Kranj,..
Preberi več

Nogometna tekma s članicami 1. SŽNL Velesovo : Krim Ljubljana

Vabljeni na nogometno tekmo s članicami 1. SŽNL Velesovo : Krim Ljubljana, ki bo v torek, 2. maja ob 11. uri v Nogometnem centru Velesovo.
Preberi več

20. podelitev nagrad najvztrajnejšim pohodnikom na Štefanjo Goro

Kmečki turizem pri Mežnarju organizira 1. maja 2017 že 20. podelitev nagrad najvztrajnejšim pohodnikom na Štefanja Goro v sezoni 2016/2017. Prireditev se bo pričela ob 13. uri, za zabavo pa bo..
Preberi več

63. tradicionalna prvomajska parada

V ponedeljek, 1. maja 2017 vabljeni na 63. tradicionalno prvomajsko parado po vaseh Občine Cerklje. Zbor parade bo pred gostilno Bavant v Dvorjah ob 9. uri.
Preberi več

Prvomajska budnica Godbe Cerklje

V ponedeljek, 1. maja 2017 bo Godba Cerklje ob 6. uri pričela s Prvomajsko budnico, nato pa nadaljevala po vaseh Občine Cerklje na Gorenjskem. Vabljeni k poslušanju.
Preberi več

Zbudi me za 1. maj!

Največji prvomajski žur Gorenjske prihaja v še večji, predvsem pa glasbeno bolj pestri obliki, kot prejšnja leta! V nedeljo, 30. aprila, bodo v Zalogu pri Cerkljah nastopili Tabu, Poskočni..
Preberi več

Tradicionalni prvomajski kres skupaj z vaško skupnostjo in gasilci Velesovega

Vabljeni na tradicionalni prvomajski kres skupaj z vaško skupnostjo in gasilci Velesovega, ki bo v nedeljo, 30. aprila v Nogometnem centru Velesovo.
Preberi več

Razstava ročnih del z naslovom Dolgčas - kaj je to

Skupina Rožce vabi na odprtje razstave ročnih del z naslovom Dolgčas - kaj je to, ki bo v četrtek, 27. aprila 2017 ob 17. uri v Gasilskem domu na Zgornjem Brniku. Razstava bo na ogled do 2. maja..
Preberi več

Pletarska delavnica

V torek, 25. aprila 2017 vabljeni ob 18. uri v sejno sobo Občine Cerklje na Gorenjskem na Pletarsko delavnico. Vabljeni k ogledu prepletanja viter Janeza Krišlja, ki ustvarja najrazličnejše..
Preberi več

10. večer folklore

Kulturno društvo Folklora Cerklje vabi v soboto, 22. aprila 2017 ob 19. uri na jubilejni 10. večer folklore. V Kulturnem hramu Ignacija Borštnika bodo nastopili Folklorna skipina iz Kaštela pri..
Preberi več
123... 40

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.