Otroška predstava Čarovnik iz Oza

Zavod Zabavno je vabi na otroško gledališko predstavo z naslovom Čarovnik iz Oza, ki bo v soboto, 16. marca 2019 ob 10. uri v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika v Cerkljah.

 

Čarovnik iz Oza je svetovno znana in priljubljena pravljica, ki razveseljuje otroke in vzbuja domišljijo že generacije. Doživela je nešteto odrskih in filmskih upodobitev, med drugim tudi kot muzikal. V zgodbi spremljamo malo Dorothy, ki se želi na vsak način vrniti k teti in stricu v Kansas, od koder jo je vihar odnesel v deželo Mezincev. Na poti domov se v naši predstavi deklici pridružijo Strašilo, Drvar in Levinja, ki prav tako iščejo svojo srečo. Gledalce vseh starosti bo s svojo pravljično veličino prevzel tudi mogočni čarovnik iz Oza, ki vsakemu izmed junakov pomaga najti rešitev v njih samih.

 

Predstava je dolga 60 minut in je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje. Vstopnice so na voljo na 040 366 366, na info@otroske-predstave.si in TIC-u Cerklje.

 

Opomba: Sprva je bila za 16. 3. načrtovana predstava Peter Pan, vendar zaradi bolezni v ansamblu odpade. Namesto te predstave vabljeni na predstavo Čarovnik iz Oza.


Arhiv novic

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.