Otroška predstava Ko bom velik in otroška ustvarjalnica

Zabavno je, zavod za kulturne prireditve vabi na otroško predstavo Ko bom velik, ki bo v soboto, 18. novembra 2017 ob 10. uri v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika v Cerkljah. Predstava je dolga 40 minut in je primerna za otroke od 3. leta starosti. Po predstavi vas čakajo prav posebna presenečenja, ki bodo popestrila mrzle jesenske dni.

Ko bom velik... je predstava, v kateri se prepletajo ples, igra, lutke in glasba. V zgodbi, postavljeni v afriško okolje, nastopa deček Jahim, ki nima ne mame ne očeta in sploh nikogar velikega. Zato si Jahim želi postati velik. Če bi bil velik, bi bil močan, če bi bil velik, se ne bi ničesar bal, če bi bil velik, bi lahko skrbel za prijatelje, in če bi bil velik, bi morda lahko celo dosegel Luno. Želje otrok se pogosto uresničijo in tako Jahim postane velik. Zares velik! A kmalu fant spozna, da biti velik ni tako enostavno.

Predstava je del otroškega abonmaja 2017/18. Vpis abonmaja je možen do 20. septembra 2017 na številki 040 366 366 ali na ....

 

Po predstavi ob 11. uri pa sledijo ustvarjalne delavnice: SAFARI - IZDELAJTE SVOJO NAJLJUBŠO ŽIVAL na Pristavi gradu Strmol.

Cenejši ogled posestva in Gradu Strmol za vse udeležence otroške predstave je ob 11. in 14. uri.

 

 


Arhiv novic

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.