Nogometni klub Velesovo

Kontakt

Velesovo 50, 4207 Cerklje 
W: www.nkvelesovo.si

E: ...

 

Predsednik: 

Klinc Darko

041 634 601
 

Podpredsednik: 

Korošec Ivan 

051 684 834

 

Nogometni center Velesovo se nahaja v občini Cerklje na Gorenjskem na jugozahodni strani naselja Velesovo. Ob cesti Šenčur-Velesovo po 2,5 kilometrih iz Šenčurja in približno 500 metrov pred Velesovim zavijete levo, kjer se 150 metrov naprej nahaja asfaltirano parkirišče ter objekt svetlo modre barve.

 

V sklopu Športnega parka Velesovo se kot najpomembnejši objekt nahaja glavno nogometno igrišče, ob njem pa je osvetljeno pomožno igrišče, na katerem se odvijajo treningi, tekme mlajših selekcij ter nekateri nogometni turnirji.

Ob igrišču stoji stavba z garderobami in hribček za navijače, v letu 2011 pa smo s pomočjo Občine Cerklje zgradili novo tribuno, parkirišče in večnamenski športni objekt, v katerem se urejajo prostori, namenjeni nogometu v širšem smislu. Poleg novih garderob bo v njem sejna soba, soba za sodnike, prvo pomoč, masažo, fitness, na vzhodni strani pa letni vrt in bar. Za naš klub je to velika pridobitev, ki smo jo že nujno potrebovali. Tako bodo naše dejavnosti lahko nemoteno potekale, nedvomno pa so se s to naložbo izboljšali pogoji za trening in tekme domačih igralcev in ekip, ki v Velesovo prihajajo na gostujoče tekme, prav tako pa tudi za navijače.

Nekateri treningi se izvajajo tudi na dislociranem igrišču v Olševku, v planu pa je tudi izgradnja igrišča z umetno travo. V zimskem času pa naše selekcije trenirajo v veliki športni dvorani v Cerkljah.

 

Vir: www.nkvelesovo.si

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.