Zelena kartica

Projekt Zelena kartica gosta Gorenjske je s 01.01.2016 ukinjen in od takrat dalje tudi več ne veljajo ugodnosti, ki izhajajo iz kartice.

 

 

OBISK ZNAMENITOSTI  GORENJSKE UGODNEJE

 

Pohajkovanje po slovenskih Alpah in raziskovanje pravljičnih kotičkov Gorenjske bo odslej še bolj mikavno, saj je RDO Gorenjska pripravila posebno novost – turistično kartico ugodnosti, s katero lahko gostje Gorenjske koristijo posebne popuste.

 

Pri nočitvi še kartica ugodnosti

Gostje, ki bodo prenočili na Gorenjskem, bodo ob topli postelji in prijazni postrežbi dobili tudi svojo Zeleno kartico gosta Gorenjske. Na voljo je pri izbranih ponudnikih nastanitev, seznam je na spletni strani www.slovenian-alps.com. Kartica je brezplačna in velja 30 dni od aktivacije pri prenočitvi, popuste pa lahko gostje uveljavljajo za vso družino t.j. dva odrasla z otroki.

 

Veliko ugodnosti za velika doživetja

 

Gorenjska in slovenske Alpe se lahko pohvalijo z neokrnjeno naravo, pestro zgodovino, zanimivo arhitekturo, raznolikimi športnimi aktivnostmi, avtohtono kuhinjo, bogato kulturo in s tradicionalnimi prireditvami. Kartica omogoča oglede turističnih znamenitosti, športne aktivnosti, kulinarične užitke, ogled kulturnih prireditev, nakupovanje in ostala nepozabna doživetja po nižjih cenah in s posebnimi ugodnostmi. Ponudniki ugodnosti so zbrani na spletni strani www.slovenian-alps.com ali na mobilni aplikaciji Slovenian Alps Travel Guide za pametne telefone.

 

Mobilna aplikacija Slovenian Alps Travel Guide

 

Namen aplikacije je obiskovalcem Gorenjske omogočiti čim bolj preprosto in neovirano gibanje po lokacijah ter koriščenje popustov za ogled turističnih znamenitosti. Brezplačno se jo naloži na pametni telefon. Ker je aplikacija nekakšna zbirka gorenjske turistične ponudbe uporabnikom ne bo treba predhodno narediti podrobnega načrta potovanja in nakupov. Aplikacija bo olajšala iskanje najbližjih, najljubših ali najbolj ugodnih nastanitev, turističnih zanimivosti ali popustov. Združuje lastnosti turistične kartice ugodnosti in informacije spletne strani, dostopne vedno in povsod, saj deluje tudi brez internetne povezave.

 

Podrobni podatki o namestitvah

 

V aplikaciji so zbrani vsi potrebni podatki o namestitvah – naslovi in opisi hotelov in apartmajev. Vsebuje tudi zemljevid, kjer se lahko preveri lokacijo izbrane namestitve. Označeni so turistično-informacijski centri in zanimivosti v gorenjski regiji.

 

Geolokacijsko iskanje

 

Turistične informacije se lahko išče po krajih, v katerih se gost nahaja oz. je namenjen.

 Za lažjo orientacijo bodo rezultati iskanja izpisani po abecednem vrstnem redu. Druga možnost iskanja je preko GPS lokacije. Aplikacija jo zazna in sama predlaga namestitve, atrakcije ter popuste in ugodnosti, ki so v bližini.

 

Elektronska Zelena kartica in ugodnosti

 

Z elektronsko Zeleno kartico gosta Gorenjske, ki je integrirana v aplikacijo, lahko gostje uveljavljajo iste popuste in ugodnosti kot s fizično kartico. Velik ZA za elektronsko kartico je prav gotovo dejstvo, da se je ne da izgubiti.

 

Glavne prednosti aplikacije:

 

Vsebuje zemljevid in podatke o namestitvah, znamenitostih in atrakcijah

Preko GPS zazna trenutno lokacijo in predlaga ugodnosti v bližini

Na voljo v 5 jezikih: slovenskem, angleškem, italijanskem, nemškem in hrvaškem

Deluje tudi brez internetne povezave

Vsebuje elektronsko kartico za uveljavljanje popustov

 

Kartica omogoča uživanje  v lepotah in ponudbi Gorenjske preprosto in ugodno!

 

 

 

 

 

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.