Kavarna Dvor

Dvorje 50, 4207 Cerklje 

goran,ropret@gmail.com

T: +386 (0) 40 728 263

 

Delovni čas:

ponedeljek do četrtek od 6. do 23. ure

petek od 6. ure do 24. ure

sobota od 7. do 24. ure 

nedelja od 7. do 22. ure

 

Kavarna Dvor, kjer ste vedno dobrodošli, je tradicionalna kavarna s trendovskim karakterjem sodobne kafeterije, ki privablja vse generacije zadovoljnih gostov.

Radi rečemo, da se po kavi dan pozna, zato ga sami ali v prijetni družbi začnite oz. začinite s skodelico kave, skuhane s prefinjenim občutkom in postrežene s simpatičnim nasmehom ter lepo besedo. Za pravo kavarniško doživetje prelistajte še dnevno časopisje in si privoščite hrustljavo zapečen prigrizek v obliki toasta. Če je bliskovit delovni tempo vaš gospodar in hkrati obožujete espresso, vam z veseljem spakirajo lonček kave za na pot.

Umirjen ambient dopolnjuje brezčasna in prijetna toplina lesa, izbran nostalgičen dekor, ki išče navdih v letnih časih ter trajnostno naravnan koncept ponovne uporabe nekaterih surovin, kot so na primer kavarniške mize in klopi, izdelane iz transportnih palet.

Del velike pokrite terase v slogu preproste podeželske arhitekture v vročih poletnih mesecih nudi ohladitve željnim zatočišča pred sončnimi žarki. Poletno ponudbo zaokroža mavrična paleta sladolednih okusov, ki prepriča sladkosnedneže, zagovornike zdravega načina življenja pa naravni, sveže iztisnjeni sadni sokovi.

 

 

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.