Gostilna Rezar pod Krvavcem

Grad 28, 4207 Cerklje na Gorenjskem

T: +386 (0) 4 25 25 700
G:+386 (0) 41 214 456
E: ...
W: www.podkrvavcem.si

 

Delovni čas:

ponedeljek, torek zaprto

sreda, četrtek, petek od 12. do  21. ure

sobota od 12. do 22. ure

nedelja  od 11. do 18. ure

 

Mogoče si želite užitkov smučišča Krvavec, ste potnik letališča Brnik ali obiskovalec Cerkelj, kjer se trud prijaznih ljudi opazi na vsakem koraku, cvetoči vrtovi pročelja hiš, urejena okolica, pogled na Krvavec in okoliške hribe vas ne pustijo ravnodušne.

V tej idili se skriva vasica Grad, kjer najdete gostilno pod Krvavcem.

Verjetno se ti deli prenašajo tudi na gostilno, tu vam v izvirskem ambijentu postrežejo  jedi, ki so zveste 50 letni tradiciji in okolju v katerem se nahajate.

 

Za njihov pester jedilnik je poskrbela idilična okolica. Poleg značilnih slovenskih jedi, vam v potoku nalovijo postrvi, ki so njihova kulinarična posebnost, saj vam jih pripravijo na več kot petnajst različnih okusov. Ali pa vas vedno znova premamijo mesne specialitete. Brez skrbi, tudi vas ne bodo spustili lačnih ust domov.

Ko pride čas poroke ali vašega osebnega praznika, nikar ne skrbite, vaši cenjeni povabljenci se bodo dobro počutili ob slavnostnem omizju.

V gostilni pod Krvavcem so vedno pazili na svojo ponudbo tako, da njihovim gostom nikdar hudo ni bilo. Obiščite jih in se predajte užitkom prijetnega ambijenta, dobre hrane, rujne kapljice in pozornih gostiteljev.

 

 


  

 

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.