Gostilna Zajc

Lahovče 9, 4207 Cerklje

T: +386 (0) 4 252 20 00
G:+386 (0) 41 423 833
E: ...

W: http://sl.gostilna-zajc.si/predstavitev/

 

Delovni čas:
od torka do petka od 8. do 22. ure
sobota od 8. do 04. ure ali do jutra
nedelja od  9. do 22. ure
ponedeljek in zadnja nedelja v mesecu zaprto

 

Pri Zajcu v Lahovčah so domača gorenjska gostilna s 50 letno tradicijo. Nahajajo se ob glavni cesti Kranj-Mengeš, v neposredni bližini letališča Jožeta Pučnika in smučišča Krvavec.


Ponudba njihove gostilne temelji na klasični slovenski (gorenjski) kuhinji, kar pa ne pomeni, da nimajo posluha za modernejše jedi, ki so v njihovi ponudbi. Vsakodnevno nudijo več vrst malic, kosila in jedi po naročilu.

Vse jedi prilagajajo letnemu času. Tako v zimskem času nudijo domače koline. Predlagamo, da jih obiščete in poizkusite njihovo kmečko pojedino, s katero vam postrežejo krvavico, pečenico, svinjsko pečenko, pražen krompir, zelje, repo in žgance.

 

V prednovoletnem času organizirajo zabavo za zaključene družbe z živo glasbo.

 

Imajo dva večja prostora, prvi sprejme do 90 oseb, drugi do 40 oseb. Oba prostora sta primerna za večja praznovanja, kot so poroke, obletnice, birme, obhajila, avtobusni izleti,... Poleg teh dveh prostorov pa sta na voljo še manjši prostor za 15 oseb in točilnica. V poletnem času imajo tudi zunanji vrt, kjer je prostora za 40 oseb, zraven pa se nahaja otroško igrišče.

Imajo velik parkirni prostor.

 


 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.