Pizzerija pod Jenkovo Lipo

Dvorje 58, 4207 Cerklje

T: :+386 (0) 4 252 52 00
G: +386 (0) 41 692 821
E: ...
W: www.podjenkovolipo.si

 

Delovni čas:

Odprto vsak dan od 9. do 23. ure, tudi nedelje in prazniki


Pizzerija Pod Jenkovo Lipo se nahaja na atraktivni lokaciji, le nekaj minut vožnje iz Kranja ob poti na smučišče Krvavec.

 

Čudovita okolica bližnjih gora, svež zrak in mir vam v kateremkoli letnem času pričarajo sprostitev. Pizzerija je namenjena vsem, ki v zavetju prijetne umirjenosti radi popijete kavico ali pa z družino in prijatelji posedite ob dobri hrani. V zadnjih letih je postala zbirališče kolesarjev, padalcev, balinarjev, smučarjev in ostalih rekreativcev. Dnevno lahko prebirate časopis Dnevnik ali Finance. Imajo poseben prostor za zaključene družbe do 80 oseb.

V zimskem času vam je na voljo še zimski vrt, v poletnem času pa prijetni letni vrt. Na travniku poleg pizzerije stoji teniško igrišče, igrišče za odbojko, prostor za piknike ter otroško igrišče. Za najmlajše so priskrbeli previjalno mizo in otroške stole. Lokal pa je tudi invalidom prijazen ( WC, vhod ).

 

Njihovo prijazno osebje vas bo razvajalo z odličnimi okusi raznovrstnih pizz iz krušne peči, zrezkov, pečenih in ocvrtih jedi, jedi na žaru, morskih jedi, solat in sladic.

 

Prodajajo karte za smučišče Krvavec. Ob nakupu smučarske karte dobite vrednostni bon za mini pizzo!

 

Na voljo imajo veliko lastno parkirišče. Hrano pripeljejo tudi na dom.

 

 

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.