SOBE IN APARTMAJI JANA ***

 

Vopovlje 29, 4207 Cerklje na Gorenjskem
T: +386 (0) 4 252 10 49
G: +386 (0) 40 216 260

F: +386 4 2521 049

E: ...
W: www.sobe-jana.si/

 

SOBE IN APARTMAJI JANA se nahajajo v zasebni hiši v manjši vasici Vopovlje, v prelepem podeželskem okolju s čudovito veduto Kamniško-Savinjskih Alp ter številnimi možnostmi za preživljanje prostega časa v okolici ali izlete.


Na 24-urni recepciji lahko rezervirate prevoz s/do le nekaj minut oddaljenega Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana, izjemno gostoljubna lastnika pa bosta tudi ob zgodnjih letih ali poznih pristankih letala z veseljem poskrbela, da ne ostanete lačni.


Lepo opremljene sobe in 2 apartmaja Jana s skupaj 16 ležišči vključujejo satelitsko televizijo, delovno mizo in kopalnico s tušem ter sušilcem za lase. Vse sobe so klimatizirane, nekatere tudi z balkonom ter direktnim pogledom na čudovite gore ali zelenje prelepega vrta. Gostje imajo skupen mini bar ter možnost priprave čaja in kave. V prijetnem domačem ambientu zajtrkovalnice je na voljo bogat samopostrežni zajtrk, ki vključuje sveže sadje in več vrst jogurtov, pa tudi slastni domači kruh ali pecivo. Z zajtrkom se razvajate lahko tudi v sobi. Osebje hotela gostom po želji poskrbi tudi za dostavo živil. Svojim gostom omogočajo 10% popusta v restavraciji Hotela Silvester, 10% popusta za samopostrežne večerje v hotelu Penzion Jagodic in 10% popust v Piceriji pod Jenkovo lipo, kjer je tudi možnost naročila hrane z dostavo.


Dodatna ponudba na prostem: terasa, terasa za sončenje, vrt.


Dodatne možnosti - storitve: shramba za prtljago, shramba za kolesa, shramba za smuči, prodaja cenejših smučarskih vozovnic, možnost dogovora za smučarsko šolo, storitev likanja in pranja oblačil gostov, likalnik za hlače, dostava živil, organiziranje prevozov, izletov ter drugih aktivnosti po željah svojih gostov.

 

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.