APARTMAJI KRVAVEC ***

 

Ambrož pod Krvavcem 16, 4207 Cerklje na Gorenjskem

G: +386 (0) 1 834 31 26

     +386 (0) 31 319 150

E: ...

W: www.apartmaji-krvavec.si

 

Gorska brunarica na Jezercih v neposredni bližini Krvavca s popolnoma novimi apartmaji združuje enkratno lokacijo v neposredni bližini smučišča ter umirjeno gorsko okolje. V Apartmajih Krvavec boste lahko začeli dan s pogledom na čudovito naravo in ga končali v objemu toplote iz kamina.


APARTMAJI KRVAVEC, od katerih vsak sprejme do 6 oseb, so primerni za pare, družine in prijateljske družbe, pa tudi za sproščena poslovna srečanja ali team-buildinge – skratka za vse, ki si želijo drugačnega doživetja, ustvarjalnega navdiha ali pobega pred natrpanim in stresnim vsakdanjikom.


Trije popolnoma novi prostorni rustikalno opremljeni apartmaji nudijo TV z ravnim zaslonom, kuhinjo s pomivalnim strojem, pečico, aparatom za kavo in opekačem ter zasebno kopalnico.


Dodatna ponudba na prostem: vrt, terasa, terasa za sončenje.


Dodatne možnosti - storitve: shramba za smuči, grelci za smučarske čevlje, polnjenje hladilnika z izbranimi jedmi ali pijačo, povezovanje z lokalnimi ponudniki storitev, prodaja cenejših smučarskih vozovnic, pomoč pri organizaciji izbranih dejavnosti.

 

 

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.