GOSTIŠČE ČEŠNAR ***

 

Slovenska cesta 39, 4207 Cerklje na Gorenjskem
T: +386 (0) 4 252 91 30
F: +386 4 252 91 31
E: ...
W: www.cesnar.si


GOSTIŠČE ČEŠNAR se nahaja skorajda v središču Cerkelj, največjem izmed naselij v istoimenski občini, ki leži ob vznožju Krvavca. Zaradi svoje lokacije je gostišče idealno za tiste, ki imajo radi vse na dosegu roke. V neposredni bližini najdete center s kulturnimi znamenitostmi, trgovino, pekarno, bencinski servis, avtobusno postajo, pošto, banko, večnamensko športno dvorano…


V prvem nadstropju gostišča v centru Cerkelj razpolagajo z 19 ležišči v osmih sobah, ki imajo kopalnico s tušem, hladilnik, kabelsko televizijo, nekatere pa tudi balkon s pogledom na Kamniško-Savinjske Alpe.


V spodnjem nadstropju gostišča se nahaja prostorna restavracija, ki sprejme do 200 gostov. Poleg jedi po naročilu vsak dan pripravljajo več vrst malic, ob vikendih pa več vrst kosil.


Dodatna ponudba na prostem: igrala za otroke.


Dodatne možnosti - storitve: družabni prostor, zajtrkovalnica, shramba za športne rekvizite, garaža, garaža za motorje, letni vrt, možnost likanja perila, možnost pranja perila, dobrodošlica, namizni tenis, badminton, prodaja cenejših smučarskih vozovnic, svetovanje in organizacija izletov za svoje goste.

 

 

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.