HOSTEL MAMINA HIŠA

Ulica Franca Barleta 22a

4207 Cerklje na Gorenjskem

G: +386 (0) 41 839 627

E: ...

W: www.hostel-mamashouse.com

 

Hostel Mamina hiša je zaradi svoje ponudbe, prijetnega osebja in cenovne dostopnosti izjemno priljubljena točka oddiha.


Leži na odlični lokaciji, v samem centru Cerkelj, z avtobusnimi povezavami z letališčem in bližnjimi večjimi mesti – avtobusna postaja je 150 m od hostla. Podobno kot ostali namestitveniki tudi hostel svojim gostom omogoča lasten prevoz iz /do letališča in rekreacijskega centra Krvavec.


Sodobno opremljen hostel ponuja 33 ležišč v sobah s skupno ali lastno kopalnico, družinskih sobah in apartmaju.


Na voljo je bogat, nadvse raznovrsten samopostrežni zajtrk, prilagojen tudi za potrebe najmlajših otrok. Gostje lahko uporabljajo dve popolnoma opremljeni skupni kuhinji ter notranjo in zunanjo jedilnico za obedovanje. Hostel ima skupni družabni prostor, druženje pa je v prijetno urejenem ambientu možno tudi pred objektom.


Mini market je v neposredni bližini, pekarna je oddaljena 50 m. Hostel svojim gostom daje tudi možnost 10-odstotnega popusta v bližnji restavraciji in piceriji Pod Jenkovo lipo, do katere je le kratek sprehod.


Dodatna ponudba na prostem: vrt, sončna terasa, zunanji prostor za obedovanje, prostor za peko na žaru, igrišče za otroke, teniško igrišče, namizni nogomet (pozimi znotraj).


Dodatne možnosti - storitve: shramba za prtljago, shramba za smuči, prodaja cenejših smučarskih vozovnic, dogovor za izposojo smučarske opreme, dogovor za smučarsko šolo, svetovanje in organizacija izletov za svoje goste.

 

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.