GRAD STRMOL ****

 

Dvorje 3, 4207 Cerklje na Gorenjskem
T: +386 (0) 41 635 694

F: +386 4 202 15 51 
E: ...
W: www.brdo.si

Kavarna Strmol:

T: +386 (0) 4 202 59 18
E: ...

 

Butični hotel GRAD STRMOL se nahaja v gradu iz 13. stol., ki v objemu jezera in gozda ponuja pravljično idilo. Ko se zazrete skozi okno se vam pogled razprostre po zelenih travnikih, romantičnem jezercu in urejenem parku.


Za nepozabno doživetje poskrbijo prenovljene razkošne sobe z lesenim starinskim pohištvom zadnjih lastnikov, ki v veliki meri izvira še iz časa pred 2. svetovno vojno. Seveda je poskrbljeno za udobje današnjega časa, saj vse sobe vključujejo mini bar, kabelsko televizijo ter zasebno kopalnico s prho ali kadjo. Osebje vas bo razvajalo tudi z zajtrkom.


Uporabljate lahko skupni vrt in prostorno kamnito teraso s prečudovitim razgledom, si privoščite sladico v kavarni ali pa se podate na sprehod okrog jezera in po bližnjih sprehajalnih poteh.


Udobje plemiškega dvorca vam je na voljo tudi za poslovne dogodke in osebna praznovanja, pripravijo vam lahko vse od kosil in obletnic do zarok in porok. Poleg tega so vam v pristavi gradu na voljo konferenčni prostori in prostor za razstave in delavnice.


Dodatna ponudba na prostem: terasa, vrt, otroško igrišče, golf igrišče.


Dodatne možnosti - storitve: sef, knjižnica, kavarna, razstavni prostori, shramba za prtljago, pralnica perila.

 

Predstavitev gradu si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.