HOTEL DVOR JEZERŠEK ***

 

Zgornji Brnik 63, 4207 Cerklje na Gorenjskem
T: +386 (0) 4 252 94 30
F: +386 4 252 94 31
E: ...

W: www.jezersek.si/dvor-jezersek

 

HOTEL DVOR JEZERŠEK je več kot 240 let stara veličastna domačija, ki je bila leta 2006 prenovljena v sodoben hotel s konferenčno dvorano ter gostilno. Nahaja se v bližini Letališča Ljubljana, od glavne ceste pa ga ločita potok in travnik, tako da prijetno umaknjen od vsakdanjega vrveža.


V sklopu hotela je poslovni center in prostor za sestanke, kjer lahko organizirate konference, zborovanja, promocijske prireditve in druge vrste srečanj.


Moderno opremljene sobe z 39 posteljami so primerne tako za poslovne goste kot tudi za družine in posameznike, skratka vse, ki cenijo stik z naravo, tradicijo, slovensko kulinariko ter neskončne možnosti aktivnega preživljanja prostega časa.

 

Nudijo vse potrebno za sproščeno in udobno bivanje, saj so opremljene s satelitsko LCD TV, telefonom, pisalno mizo in imajo lastno kopalnico. Če želite podoživeti čase naših dedkov in babic, izberite eno izmed štirih sob, ki so opremljene s stilnim pohištvom iz časov pred obnovo, tako da v sebi še vedno nosijo pridih kulturne dediščine nekdaj veličastne in premožne domačije.


V ceno nočitve je vštet bogat samopostrežni zajtrk, kjer lahko »Okusite Slovenijo«, na voljo pa sta vam tudi bar in restavracija v kateri postrežejo sezonske jedi, izbrane z gastronomske palete slovenskih regij.


Dodatna ponudba na prostem: vrt, terasa.


Dodatne možnosti - storitve: shramba za prtljago, shramba za smuči, prodaja cenejših smučarskih vozovnic, varstvo otrok, knjižnica, pralnica perila, kemična čistilnica, storitev likanja, VIP soba, dvigalo, trgovina s spominki /
darili, kapela, najem vozil.

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.