HOTEL KRVAVEC ***

Ambrož pod Krvavcem 50, 4207 Cerklje na Gorenjskem
T: +386 4 201 28 00
G: +386 51 350 830

F: +386 4 201 28 02
E: booking@rtc-krvavec.si
W: www.rtc-krvavec.si

 

Hotel KRVAVEC leži na planini Krvavec in je najvišje ležeči hotel v Sloveniji. Prijeten alpski ambient, udobje hotela ter možnost številnih aktivnosti omogočata nepozaben oddih v objemu gora.


Hotel, dostopen tako z avtomobilom kot z žičnico, ponuja udobne nastanitvene enote v planinskem stilu, skupaj 94 ležišč. S prostori za sestanke in pogostitve je priljubljeno središče tudi za zaključene družbe.


Na voljo je bogat zajtrk in slastna večerja, tako lokalnih dobrot kot mednarodne kulinarike. Čez dan je odprta prostorna samopostrežna restavracija ali pa si naročite pakirano kosilo. Za okrepčilo je poskrbljeno tudi na priljubljeni Plaži, zunanji terasi s prečudovitim pogledom na gore in barom.


Pozimi je hotel idealno izhodišče za smučanje, saj ima direkten dostop na smučišče. Z direktnim dostopom na sneg se ponaša tudi hotelski wellness z infra rdečo in finsko savno. Razvajate se lahko tudi z masažo.


V posebnem prostoru je možna zabava s predvajanjem lastne glasbe in plesom ali športno druženje z igranjem namiznega nogometa ali hokeja, pikada ter biljarda. Na voljo je tudi kegljanje, mini golf in badminton ter igralnica in otroško igrišče za najmlajše. Posebna doživetja ponujata Poletni park Krvavec in Bike park.


Dodatna ponudba na prostem: terasa, terasa za sončenje


Dodatne možnosti - storitve: shramba za prtljago, shramba za smuči, prodaja cenejših smučarskih vozovnic, izposoja smučarske opreme, izvedba smučarske šole, organizacija poslovnih in družabnih srečanj, delavnic, team-buildingov, organizacija izletov za svoje goste.

 

 

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.