BRUNARICA ALPINKA ****

 

 

Ambrož pod Krvavcem 62a, 4207 Cerklje na Gorenjskem
G: +386 (0) 41 669 505
E: andraž.cernic@telemach.net

W: www.alpinka.eu

 

BRUNARICA ALPINKA se nahaja v neokrnjeni naravi na Kriški planini na Krvavcu. Leži na obronku gozda in se ponaša s čudovitim odprtim pogledom na Alpe s Triglavom. Obilica dodatne ponudbe na prostem – od terase do lesene hiške na drevesu in igrišč za otroke – vam zagotavlja nepozaben oddih v naravi.


Elegantna, kompletno novo stilno opremljena brunarica v masivnem lesu, na višjem nivoju štirih zvezdic, nudi udobno namestitev za 4 osebe, z možnostjo dodatnega ležišča v obeh spalnicah v nadstropju in dodatnim ležiščem v pritličju.


Kompletno opremljena kuhinja ima pomivalni stroj in mikrovalovno pečico, kopalnici pa najdete v obeh nadstropjih. Ogrevanje je na drva, v toplozračnem zaprtem kaminu, ki ogreva vse prostore in nudi toplo romantično vzdušje prave gorske brunarice.


Dodatna ponudba na prostem: lesena hiška na drevesu, gugalnica na drevesu, vrt, terasa, terasa za sončenje, prostor za peko na žaru s kamnitim žarom, otroška igrala, košarkaški koš, prostor za mini nogomet, peskovnik z igračami, zimski vrt.

 

Dodatne možnosti - storitve: shramba za smuči, smučarska šola, najem

smučarske opreme, sani, bobi, snežne lopatke, zimske otroške igrače, pikado, oprema za badminton, igralnica, družabne igre, sestavljanke, knjige, DVD-ji. 

 

 

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.