GOSTIŠČE NA DEŽELI PR' AMBRUŽARJU ***

 

Ambrož pod Krvavcem 7, 4207 Cerklje na Gorenjskem
T: +386 (0) 4 252 22 44
G: +386 (0) 31 843 337
E: pr-ambruzarju@siol.net

W: www.pr-ambruzarju.si

 

GOSTIŠČE PR’ AMBRUŽARJU se nahaja na 1.100 m nadmorske višine v kraju Ambrož pod Krvavcem, od koder se ponuja neverjeten razgled na dolino in gore. V sklopu nastanitve ali v okolici lahko uživate v številnih dejavnostih, kot so smučanje, kolesarjenje, jadralno padalstvo in pohodništvo. Posedite lahko na vrtu in terasi, na voljo pa so tudi sejni prostori, skupen salon ter soba z igrami.


Dvo ali štiri posteljne sobe so opremljene s pohištvom iz naravnih materialov, tako da gostom dajejo domače vzdušje. Sobe vključujejo sedežno garnituro, jedilno mizo in zasebno kopalnico z brezplačnim toaletnim priborom.


Na kmetiji vam v restavraciji lahko ponudijo različne vrste enolončnic, domače klobase, narezke, štruklje, pozimi pečenice, krvavice z zeljem, žgance, špehovko, domači kruh, poleti pa tudi kislo mleko in žgance.


Dodatna ponudba na prostem: terasa, vrt, terasa za sončenje, otroško igrišče.


Dodatne možnosti - storitve: shramba za prtljago, shramba za smuči, smučarska šola, najem smučarske opreme, namizni tenis, družabne igre, sestavljanke, notranja igralnica, kapela /svetišče, skupen salon, dostava živil.

 

 

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.