EKOTURIZEM VIŽENČAR ***

 

Maria Mia Grillc s.p.

Ambrož pod Krvavcem 23,

4207 Cerklje na Gorenjskem

T: +386 4 595 12 00, +386 (0) 4 595 12 15

G: +386 41 647 545

F: +386 4 595 12 02

E: ekotur.vizencar@gmail.com

W: www.vizencar-krvavec.si

 

EKOTURIZEM VIŽENČAR leži v neokrnjeni naravi na smučišču Kriška planina na Krvavcu in tako pozimi ponuja odlično izhodišče za ljubitelje zimskih športov, poleti pa za ljubitelje pohodništva, nabiranja zelišč, gorskega kolesarjenja in podobno.
Razpolaga s 5 sobami in 5 apartmaji, kjer je skupno 40 ležišč. Poleti nudijo tudi spanje na toplarju – na senu s piknik prostorom. Na voljo vam je tudi bio zeliščna savna.


Na ekološki kmetiji vam nudijo pester izbor pristne domače kulinarike; poleti domač kruh, izdelujejo planinsko eko mleko, skuto, maslo, sirove štruklje, pozimi pa ob kruhu domače salame in suhe klobase, vedno pa zdravilne gorske čaje. V krušni peči spečejo tudi odojka, kozlička ali jagenjčka, pripravijo telečjo obaro z ajdovimi žganci, kislo zelje in krvavice ali pečenice. Sprejemajo tudi rezervacije za zaključene skupine.


Dodatna ponudba na prostem: terasa, otroško igrišče.


Dodatne možnosti - storitve: delavnice zdravilnih zelišč na terenu, obora z jeleni-lopatarji in mufloni, spoznavanje kmetije, ki je ekološko usmerjena v prirejo mesa, popust pri vstopu v adrenalinski park, ugodnejše smučarske vozovnice, popust pri izposoji smučarske opreme in ski servisu, večerno sankanje ali tubing pod reflektorjem.

 

 

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.