Pohod po Poti spomina in tovarištva in spominska slovesnost na Planini Jezerca

Občinska organizacija združenja borcev za vrednote NOB Cerklje na Gorenjskem vabi v soboto, 8. septembra 2018 ob 8. uri na Pohod  z B'ča po Poti spomina in tovarištva in druge grupe odredov na..
Preberi več

Fest po rokovem 2018

Zavod za turizem Cerklje, Kulturno društvo Folklora Cerklje in Prostovoljno gasilsko društvo Zalog pri Cerkljah vabijo na letošnji Fest po rokovem 2018, ki se bo odvijal v soboto, 25. avgusta 2018..
Preberi več

Fresh Bike Festival 2018

Vabljeni na Fresh Bike Festival, ki se bo letos odvijal v dvo dnevni različici, v soboto, 25. in in v nedeljo, 26. avgusta 2018 na Krvavcu. V soboto bo cestni kolesarski Vzpon za Kralja in Kraljico..
Preberi več

Planinski izlet Rodica

Društvo upokojencev Cerklje vabi na Planinski izlet na Rodico (5 ur, 1966 mnv, iz Baške grape), ki bo v torek, 21. avgusta 2018. Zbor udeležencev bo ob 7. uri pred AMD Cerklje.
Preberi več

Žegnanjska maša v kapelici Marije Snežne

V kapeli Marije Snežne na Krvavcu, ki so jo leta 1921 postavili po načrtih arhitetka Jožeta Plečnika, bo v nedeljo, 19. avgusta 2018 ob 10. uri potekala tradicionalna žegnanjska maša.
Preberi več

Maša za pastirje in planince na Planini Koren

Pašna skupnost Kriška planina in Kulturno društvo Šenturška Gora organizirata mašo za pastirje in planince na Planini Koren, ki bo 15. avgusta 2018 ob 12. uri. Vabljeni!
Preberi več

Kolesarski izlet Pangerščica

Društvo upokojencev Cerklje vabi na Kolesarski izlet do lovske koče Pangerščica (34 km), ki bo v torek, 14. avgusta 2018. Zbor udeležencev bo ob 8. uri pred AMD Cerklje.
Preberi več

Pohod po Poti spomina in tovarištva in spominska slovesnost na Štefanji Gori

Občinska organizacija združenja borcev za vrednote NOB Cerklje na Gorenjskem vabi v soboto, 11. avgusta na Pohod po Poti spomina in tovarištva in na spominsko slovesnost na Štefanji Gori. Pohod..
Preberi več

Dan odprtih vrat Borštnikove hiše

Vsako prvo nedeljo v mesecu poteka Dan odprtih vrat rojstne hiše Ignacija Borštnika od 10. do 18. ure. Vabljeni!
Preberi več

Gorski dan z ona-on.com

Ona-On.com in RTC Krvavec vabita na Gorski dan z OnaOn.com, ki bo v nedeljo, 5. avgusta 2018 ob 8. uri na Krvavcu. Vsakdo si svoj dan v naravi zamišlja drugače, nekateri občudujejo naravo in..
Preberi več
123... 93

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.