Komemoracija ob Dnevu spomina na mrtve

Občinska organizacija združenja borcev za vrednote NOB Cerklje na Gorenjskem vabi v sredo, 31. oktobra 2018 ob 11. uri pri osrednjem spomeniku NOB Cerklje na Komemoracijo ob Dnevu spomina na mrtve.
Preberi več

Mednarodno košarkarsko tekmovanje pionirjev U15 za pokal Cerklje 2018

Športno društvo Krvavec vabi na Mednarodno košarkarsko tekmovanje pionirjev U15 za pokal Cerklje 2018 (Europcar Krvavec Cerklje, Tornado Kaunas Litva, Torelodones Španija, Borik Zadar Hrvaška,..
Preberi več

Dobrodelno srečanje Avtomatski defibrilator reši življenja

Vaška skupnost Velesovo in Društvo za humanitarne namene vabijo v nedeljo, 28. oktobra 2018 od 10. do 17. ure v Nogometni center Velesovo na dobrodelno srečanje z naslovom Avtomatski defibrilator..
Preberi več

Naj pridelek 2018

Občina Cerklje na Gorenjskem v soboto, 27. oktobra 2018, ob 19. uri vabi na kulturno-zabavno prireditev Naj pridelek 2018, ki bo potekala v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika Cerklje.Za naj pridelek..
Preberi več

Koncert klasične glasbe Šenturškega okteta z gosti

Kulturo društvo Šenturška Gora vabi na Koncert klasične glasbe Šenturškega okteta z gosti, ki bo 27. oktobra 2018 ob 19. uri v cerkvi Svetega Urha na Šenturški Gori.
Preberi več

Škratove jesenske počitnice na Krvavcu

Na Krvavcu so pripravili paket aktivnega oddiha v času počitnic. Škratove jesenske počitnice ponujajo pester 5-dnevni program, ki bo mladim nadobudnežem dodobra razburkal domišljijo. Pričnejo..
Preberi več

Rokometna tekma Sd A

Rokometni klub Cerklje vabi v soboto, 27. oktobra 2018 ob 10. uri v Večnamensko športno dvorano v Cerkljah na rokometno tekmo med RK Cerklje in MRK Ljubljana.
Preberi več

Urejanje parka

Narava pomirja. Zato je še toliko bolj važno, da si tudi vrt uredimo tako, da se bomo na njem dobro počutili in tja radi zahajali. Zato vabljeni vsi, ki imate veselje in skrb za urejanje domskega..
Preberi več

Predstava gledališkega abonmaja: Petelinji zajtrk

Smejmo se, zavod za kulturne dejavnosti vabi na Predstavo gledališkega abonmaja z naslovom Petelinji zajtrk, ki bo v četrtek, 25. oktobra ob 20. uri v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika v..
Preberi več

Umovadba za starejše

Dober spomin pomeni, da si zapomnimo stvari, ki so pomembne in pozabimo tisto kar je manj pomembno. Ker spomin pomembno vpliva na naše življenje, se je vredno potruditi, da bo dobro deloval v vseh..
Preberi več
123... 101

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.