VSTOPNICA ZA KONCERT MARKA VOZLJA IN MOJSTROV JE LAHKO ODLIČNO DARILO

 

Dopusti  se nezadržno približujejo koncu in s tem tudi čas oddiha. Še nimate ideje kaj bi podelili svojim bližnjim ali prijateljem, ko pridete iz dopusta? Vstopnica za omenjeni koncert je lahko odlično darilo s katerim boste podelili doživetje, ki si ga bo obdarovanec zagotovo za kar nekaj časa zapomnil. Nič pa ne bo narobe, če vstopnico podarite tudi sebi samemu.

Privoščite si enkratno doživetje pop ritmov v organizaciji Izobraževalnega centra Čveka, ki ima z organizacijo velikih koncertov že veliko izkušenj. In prav to je tudi zagotovilo za izvrsten koncert.

Čeprav je koncert šele septembra pa se vstopnice že veselo prodajajo, zato pohitite in si rezervirate svoj sedež. Več informacij in vstopnice za koncert lahko poslušalci dobijo tudi v MEDENEM VRTU, LANGO BARU, AVIO BARU   ali pri organizatorju koncerta Maruši Korelc – ....

 

KDAJ: 29.9.2018 ob 20.00

KJE:  Dom Krajanov ŠENČUR

 

Marko VOZELJ je bil  dolgoletni član skupine Čuki, ki se jim je pridružil leta 1989 na povabilo Jožeta Potrebuješa, s katerim sta se spoznala na služenju vojaškega roka. 2008 se je podal na samostojno glasbeno pot in še istega leta izdal svoj prvi samostojni album Moj svet. Zelo uspešno je sodeloval na Slovenski popevki, na kateri je trikrat postal zmagovalec občinstva, nastopil je tudi na Emi in Melodijah morja in sonca. Leta 2009 je prejel viktorja za najboljšega glasbenega izvajalca. Od leta 2014 nastopa skupaj z zasedbo Mojs3 (Matjaž Vlašič, Boštjan Grabnar, Maj Vlašič, Marko Lednik) pod imenom Marko Vozelj & Mojs3.

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.